Tuesday, February 9, 2016

Pilotenbril op jullie trouwfeest

pilotenbril
Pilotenbril op een strandfeestEen echte piloten zonnebril voor bruid en bruidegom

Een pilotenbril is een van de klassiekers onder de zonnebrillen. Veel huwelijken vinden plaats in de zomer. Een goede zonnebril is een onmisbaar accessoire op een trouwfeest dat buiten plaatsvindt. 

Het zal je maar gebeuren. Je gaat buiten in een de tuin van een mooi landgoed je huwelijksgelofte afleggen. Het is een uur of 1 's-middags en de zon schijnt vollop. Je kijkt je geliefde in zijn ogen en flaaats de zon schijnt in je ogen. Je moet met je ogen knijpen om nog wat te kunnen zien. 

Trouw je in de zon, dan is een goede zonnebril geen overbodige luxe. Schrijf hem op je lijstje van mee te nemen accessoires naar jouw trouwfeest. Ben je op zoek naar een tijdloos en klassiek model, dan komt als eerste de Aviator Pilotenbril in beeld omdat deze bril zowel voor mannen als vrouwen geschikt is.
Pilotenbrillen
Klassieke pilotenbrillen met spiegelglas
Je kunt natuurlijk een goedkoop plastic Hema brilletje uit de kast trekken of een net iets te grote zonnebril opzetten maar wil je echt netjes en in stijl voor de dag komen, kies dan voor een klassiek model. Een pilotebril geeft net een beetje extra glans aan jouw trouwfeest.  En welk model is er nu klassieker dan de orginele Ray-Ban Pilotenbril oftewel de Aviator Bril.

Is een pilotenbril met gespiegel glas wel romantisch?

Zeegroene pilotenbril
Pilotenbril met niet-gespiegeld glas
De klassieke pilotenbril doet ons vooral denken aan de film Top Gun waar Tom Cruise een Ray Ban Aviator draagt. De pilotenbril wordt ook vaak geacciosseerd met gespiegelde glazen. Echter, je kunt je afvragen of het nog wel romantisch is om met gespiegelde zonnebril glazen naar elkaar te kijken bij het afleggen van de huwelijksgelofte. Ook maakt spiegelglas het sociale gebeuren tijdens een receptie wat minder makkelijk. Gelukkig zijn er genoeg pilotenbrillen met half transparante glazen waardoor je elkaar beter in de ogen kunt kijken.

Gepersonaliseerde zonnebrillen als bedankje

roze pilotenbril
Roze pilotenbril voor de bruidsmeisjes?
Wil je helemaal controle houden over wie wat draagt op jouw trouwfeest, koop dan wat meer zonenbrillen in. Zo kun je bijvoorbeeld een kist met gepersonaliseerde zonnebrillen bij de ingang zetten zodat iedereen dezelfde bril draagt. Dit kan leuke foto's opleveren en je hebt gelijk iets om mee te geven.   Heb je een beperkt budget, koop dan bijvoorbeeld alleen een Pilotenbril Carnaval of Festival in per bruidsmeisje.