Tuesday, May 10, 2016

Staat een pilotenbril jou?

Wanneer staat een pilotenbril jou? De zomer is gelukkig weer in aantocht, dus laten we hopen op wat zonniger weer. En dan is een pilotenbril wel zo handig. Maar welke bril past het beste bij jou?

Staat een pilotenbril jou?

Ik vind het zelf best lastig om een goede zonnebril te vinden en ben zo’n twee jaar geleden echt alle winkels afgestruind op zoek naar de perfecte piloten zonnebril. Ik wilde eigenlijk gewoon weer een betaalbare pilotenbril van €10,- maximaal €20,-.

Waar kun je een goedkope piloten zonnebril kopen?

Je kan bij veel verschillende winkels goedkope piloten zonnebrillen kopen maar waar vind je nou een mooi assortiment aan goedkope pilotenbrillen die eigenlijk allemaal wel mooi zijn. Als je een pilotenbril zoekt voor rond de 15 euro ben je bij piloten.net snel klaar. Omdat ze daar zo lekker goedkoop zijn krijg je 25% korting op je tweede zonnebril.

Merk Pilotenbril

Bij pilotenbril.net bieden ze ook een voordelige merk piloten zonnebril aan zoals Ray Ban en Calvin Klein. Wanneer je een merk zonnebril van Ray Ban aanschaft koop je natuurlijk wel een stukje kwaliteit met daarbij een heleboel extra uitstraling. Wie wil er nou niet aankomen met een zonnebril waar de echte beroemdheden ook mee lopen?
from WordPress http://ift.tt/1XkxPdm
via IFTTT